Välkommen till Fogdaröd – ett unikt alternativ för människor i behov av särskilt stöd

Mitt i Skåne, i naturskönt läge med skog och vatten runt knuten, ligger Fogdaröd – ett företag som har en 100-årig vårdtradition bakom sig. Fogdaröd ägs och drivs av Föreningen Fogdaröd omsorg, vård & utbildning, en ekonomisk förening, där varje krona återinvesteras i verksamheterna. Fogdaröd är vackert beläget i en park med närhet till natur och skog med gång och cykelavstånd till Höörs centrum med bl. a affärer, caféer, frisörer, vårdcentral, apotek och tågstation. Fogdaröd bedriver även verksamhet på idylliska ön Ven, mitt i Öresund.

Vi möter varje boende, brukare och elev där denne befinner sig och tillsammans med anhöriga skapar vi en boendemiljö/skolmiljö som vilar på vår värdegrund: trygghet, glädje, delaktighet, tillit och ansvar. Vi väljer att se möjligheter i stället för hinder, att se styrkor i stället för svagheter, vi väljer att se hela människan.

Vår vision: Fogdaröd ska vara det självklara valet.

Som VD känner jag glädje och stolthet att få vara med och driva och utveckla Fogdaröd framåt. Vår målsättning är att möta upp och vara ett komplement där behoven i samhället är som allra störst. Kontakta oss här.

Bild på Fogdaröds vd Maria Nilsson

Maria Nilsson, vd